Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, mei 25, 2012

De moer viert Pinksterweekend

DE MOER – De Moer maakt zich op voor het Moers Pinksterweekend. Het evenement beleeft alweer zijn dertigste editie. Het Moers Pink­sterweekend begon ooit als een rommelmarkt achter zalencen­trum ‘ t Maoske, maar is uitge­groeid tot een meerdaags evene­ment op het voetbalterrein van BlauwWit ‘81.

Morgenavond is de aftrap met de Rock ‘n Lol Night met de feest­bands BZB en Dakkeraf. Zondag­middag is de grote pinkstermarkt. De ingrediënten zijn onder meer een grote braderie, rommelmarkt, kinderattracties en diverse optre­dens. Zo komt Chris Hordijk ( be­kend van ‘ The Voice of Holland’) naar De Moer. Ook kunnen bezoe­kers onder meer komen kijken naar de Houthakkers Roadshow,
Cowboy Billy Boem, volksdansen en de Moerse Kampioenschappen Houtzagen. Ook worden de kam­pioensteams van Blauw Wit ‘81 die middag gehuldigd.

Het Moers Pinksterweekend wordt zondag afgesloten met de muzikale feestavond ‘Op z’n Hol­lands’ met optredens van Gebroe­ders Ko, One Two Trio en de Al­penzusjes.

Kaarten voor de Rock ‘n Lol Night kosten 14 euro aan de kassa en 12 euro in de voorverkoop. Datzelfde geldt voor de feestavond ‘Op z’n Hollands’. Kaarten zijn in de voor­verkoop verkrijgbaar bij de Boeren­bond in Kaatsheuvel, Mitra Slijte­rij in Loon op Zand, Coco Bijoux & Cadeaux in Dongen en bij Ria van Beek in De Moer (06-10695226).

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home