Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 24, 2012

Dwarslaesie belet liefde voor Harley-Davidson niet

TILBURG - Kaatsheuvelnaar Jackie Koenen zit in een rolstoel. Maar zijn te onderhouden. Hij handelt uitsluitend in unieke modellen.

De Harley-Davidson is een typisch Amerikaans product, vandaar dat er rondom deze motoren die vrijheid en uitgestrekte wegen suggereren in een loods van Koenen Kaatsheuvel BV een Yankee-sfeertje is gebouwd.
Koenen koopt de motoren via veilingsites in de Verenigde Staten. "Per maand worden er zo'n driehonderd aangeboden, allemaal afkomstig uit faillissementen. Er zitten maar een paar custom mades bij: de krenten in de pap. Die worden helemaal naar de wensen van de klant gemaakt."
Koenen, die zelf een Harley Rewaco Trike rijdt, is altijd een liefhebber van motoren geweest. Een ongeluk tijdens een oefenwedstrijdje in Tilburg, in 1987, maakte daar geen einde aan, al belandde hij met een hoge dwarslaesie in een rolstoel. "Wat gebeurd is, is gebeurd. Op de zaak heb ik een nieuw leven op kunnen pakken. Voor mij hoort daar een Harley bij - altijd."

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home