Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, december 27, 2012

Brand Kaatsheuvel: geen gewonden

KAATSHEUVEL - In een vrijstaande woning met een aanbouw en een loods aan de Rechtvaart in Kaatsheuvel heeft in de nacht van dinsdag op woensdag brand gewoed. Er raakte niemand gewond.
De brandweer schaalde, vanwege de beperkte watervoorziening, op naar 'zeer grote brand'. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, volgens de brandweer is de brand mogelijk bij de kachel in de aanbouw ontstaan.
De brand brak rond 2 uur middernacht uit. De brandweer rukte met flink wat materieel uit: een groot deel van de Rechtvaart werd afgezet. Meerdere brandweerwagens waren ter plaatse, er werden slangen over de weg uitgerold om voor water te zorgen.
Een van de bewoners werd wakker van 'geknal'. Toen ze naar buiten keek, zag ze vuur bij de kachel in de barruimte van de aanbouw. Ze maakte haar man en haar schoonmoeder wakker, samen met de hond verlieten ze de woning.
De brandweer gaf om 4 uur het sein 'brand meester'. De aanbouw en de loods hebben forse schade. In het woongedeelte is alleen rook- en waterschade.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home