Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, december 21, 2012

Gemeentegrond Molenwijck-Zuid verkocht

Jansen Bouwontwikkeling bouwt circa 90 woningen

De gemeente Loon op Zand heeft op 19 december overeenstemming bereikt met Jansen Bouwontwikkeling over de verkoop van een perceel gemeentegrond in Loon op Zand. Het  bedrijf uit Wijchen koopt bovendien een naastgelegen perceel van de stichting WSG uit Geertruidenberg. Op het in totaal 3,5 hectare grote terrein komen circa 90 woningen. Het  gebied is gunstig gelegen aan de rand van het dorp in de buurt van de nieuwe ontsluitingsweg.
Voor WSG sluit de overdracht van de grond aan bij de noodzakelijke verkoop van gronden  en projecten zoals benoemd in het saneringsplan. De planontwikkeling is een vervolg op eerdere woningbouw op de planlocatie Molenwijck.

Het is een passende afronding van de buitenrand van het dorp. De gemeente en de ontwikkelaar streven ernaar 2014 met de bouw te starten.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home