Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, januari 02, 2013

Televisie in Elisabeth Ziekenhuis voortaan gratis

TILBURG - Patiënten van het St. Elisabeth Ziekenhuis krijgen voortaan een gratis eigen televisie bij hun bed. Ook biedt het ziekenhuis de andere 'faciliteiten aan het bed' voortaan kosteloos aan, namelijk: radio, draadloos internet en telefoon.
Het ziekenhuis renoveert de komende jaren in zes fases alle verpleegafdelingen in de twee verpleegtorens. Bij het afronden van elke fase krijgt ieder bed op de aangepakte afdeling een eigen tv. Het zenderaanbod gaat dan over van analoog naar digitaal, waardoor het zenderaanbod wordt vergroot.
De afstandsbediening van de nieuwe televisie, radio, telefoon en bel zijn opzettelijk losse apparaten. Zo kan een arts of verpleegkundige snel ruimte maken bij het bed van de patiënt. Eén blok zou hinderlijk zijn voor de veiligheid.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home