Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, februari 23, 2013

Auto weg na inbraak

Kaatsheuvel - Bij een inbraak in een woning in de Prinses Beatrixstraat is afgelopen nacht een auto weggehaald. Het gaat om een grijze BMW 5 serie WHK met het kenteken 63TJR8. De bewoners ontdekten donderdagochtend 21 februari 2013 dat er bij hen was ingebroken. Dat moet tussen 01.00 uur en 7:30 uur zijn gebeurd.
Gaatjes boren

De inbrekers bleken gaatjes te hebben geboord in een raamkozijn en konden zo de raamboom bedienen en het raam openen om binnen te komen. Behalve de auto zijn ook 3 laptops, fotocamera en een tablet gestolen. De politie heeft de auto inmiddels internationaal gesignaleerd en stelt een buurt- en sporenonderzoek in. Ook bij de buren werd in dezelfde nacht geprobeerd om in te breken via de methode van gaatjes boren. Dit is waarschijnlijk bij een poging gebleven omdat zij in het bezit zijn van een hond.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home