Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 17, 2013

Youth4Talent (ingekomen)

Youth4Talent is een fantastisch muziekspektakel. Enkele enthousiaste muziekliefhebbers hebben het initiatief genomen. Het wordt een geweldig evenement wat voornamelijk door jeugd is gemaakt. Niet alleen jong publiek! Iedereen kan genieten van het jong talent wat we in Brabant hebben. Zowel de artiesten als de organisatie bestaat voor een groot deel uit jonge enthousiaste mensen.
Dat we in Brabant talent hebben is natuurlijk bekend. Ook in de omgeving van Haaren en Kaatsheuvel hebben we talent gezocht en … gevonden. Veel mensen tot 18 jaar hebben auditie gedaan. Daar is een keuze uit gemaakt. De muziekverenigingen uit Kaatsheuvel en Haaren vormen de muzikale basis. Beide groepen smelten voor Youth4Talent samen tot 1 geweldig orkest en krijgen daarbij versterking van 2 bandjes een kinderkoor, dansgroepen en een jeugdcircus. Kijk voor de hele cast op www.youth4talent.nl
De sportzaal van De Werft in Kaatsheuvel (op zaterdag 2 maart) en Sporthal Beekdal (op zaterdag 9 maart) in Haaren krijgen een metamorfose. Speciaal voor Youth4Talent worden ze omgetoverd tot concertzalen. Zo bouwen we een groot podium voor de ruim 100 deelnemers, komt er mooi licht in en zorgen we voor fantastisch geluid. Voor dat laatste tekenen hoofdzakelijk leerlingen van het ROC. 
Wil je kaarten dan kun je naar de voorverkoopadressen. Je kunt me ook even een mailtje sturen en dan zorg ik ervoor dat ze naar je toekomen! 
Kaartje zitplaats (beperkt aantal) 12.50 euro, staanplaats, 7.50 euro.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home