Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 17, 2013

Hennepkwekerij aantroffen in Sprang-Capelle, twee mannen gearresteerd
Sprang-Capelle - In een bedrijfspand aan de Dick Flemmingstraat is zondagochtend 17 februari 2013 rond 05.30 uur een hennepkwekerij aangetroffen. Er werden twee aanhoudingen verricht. Specialisten zijn de hele dag bezig geweest met sporenonderzoek en de ontmanteling van de hennepkwekerij.
Arrestaties

De politie reageerde zondagochtend op een melding van een verdachte situatie op het bedrijventerrein. Agenten troffen voor het pand een bestelauto aan met twee inzittenden. Nader onderzoek op het pand leidde naar de hennepkwekerij. Het gaat naar schatting om 1.000 hennepplanten. De inzittenden van het voertuig, een 46-jarige man uit Helmond en een 44-jarige man uit Geldrop, werden gearresteerd. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de hennepkwekerij. De mannen zijn in verzekering gesteld.

Kogelhulzen

Op de weg voor het bedrijfspand werden kogelhulzen gevonden. De sporen wijzen er op dat er een schietincident heeft plaats gevonden. De recherche doet hier verder onderzoek naar.
Iets gezien?

De politie roept getuigen op die iets verdachts gezien of gehoord hebben, contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home