Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, februari 13, 2013

Maseratie in de poeier

De bestuurder van een peperdure Maserati is dinsdagavond betrokken geraakt bij een ongeval op de A59 bij Waalwijk. De auto raakte zwaar beschadigd. Eén persoon is gewond geraakt. Richting Den Bosch werd een rijbaan tijdelijk afgesloten. De Maserati raakte zowel aan de voor- en de achterzijde zwaar beschadigd.

De bestuurder is in botsing gekomen met de bestuurder van een Ford. Volgens een ooggetuige stonden de twee auto’s na het ongeval zo’n tweehonderd meter van elkaar vandaan. De Maserati zou verschillende keren om zijn as zijn gedraaid voordat hij tot stilstand kwam. Hoe de twee auto’s met elkaar in botsing zijn gekomen, is vooralsnog niet bekend. De gewonde persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto’s worden ondertussen van de weg getakeld.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home