Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 10, 2013

Burgemeester maakt einde aan feest Eftelingsestraat

LOON OP ZAND/KAATSHEUVEL - De politie heeft zaterdagnacht een illegaal feest beƫindigd in natuurgebied De Drunense Duinen. De circa tachtig feestvierders hadden zich verzameld in de buurt van de Eftelingsestraat en De Horst. Op een open vlakte stond de apparatuur al opgesteld. In de bomen hingen discolampen.

De politie beƫindigde in overleg met burgemeester Luijendijk van Loon op Zand het feest. De bezoekers moesten vertrekken en de stekker werd uit de aggregaat getrokken. De gemeente had intussen alle toeganswegen afgesloten, zodat er geen nieuwe bezoekers naar het feest zouden komen.

Eventuele schade aan natuur
Het feest was in Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. De politie heeft vereniging Natuurmonumenten gevraagd om te kijken of schade is. De identiteit van de organisatoren is bekend bij de politie, maar er is niemand aangehouden. Wel moest de diskjockey zijn wiet afstaan, omdat hij provocerend een joint wilde aansteken.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home