Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 03, 2013

Moers verzetje speelt weer klucht

De toneelvereniging ’t Moers Verzetje is weer bezig met de voorbereidingen voor de opvoering van een toneelstuk. Zoals gebruikelijk speelt ’t Moers Verzetje een vrolijk stuk. U kunt dus ook dit jaar weer rekenen op een avondje uit, waarbij er veel te lachen valt. 

Na het succes van vorig jaar met het stuk “Straf”van Ton Davids komen we dit jaar met een echte klucht: “Een verhuizing en andere ongemakken” van Carl Slotboom. Het gaat over een echtpaar dat een ander huis wil kopen. De koop gaat door als ze een geschikt huis vinden en dus moet de verhuizing geregeld worden. De gebeurtenissen in het nieuwe huis, de twee verhuizers, bemoeizuchtige buren en familie zorgen voor hilarische toestanden en kolderieke voorvallen. Stof genoeg om vrolijke misverstanden te veroorzaken.

’t Moers Verzetje brengt elk jaar in De Moer een stuk op de planken brengt bij Partycentrum ’t Maoske. De vereniging is geworteld in de moerse dorpsgemeenschap. Naast de inwoners van De Moer komen veel mensen uit de omgeving naar de toneelvoorstellingen kijken. Het aantal bezoekers van de toneelavonden is veel meer dan het aantal inwoners van De Moer. Ook wat betreft de toneelspelers bij ’t Moers Verzetje zien we dat de groep breder wordt gedragen dan uitsluitend door inwoners uit het dorp zelf. Dit jaar zijn er 5 spelers bij van buiten De Moer.

 Het is ook opvallend, dat de toneelvereniging veel jongeren trekt. Het publiek varieert van kinderen tot ouderen. De voorbereidingen voor de toneeluitvoering vinden plaats in de repetitieruimte van 

’t Moers Verzetje en ligt goed op schema. De uitvoeringen zijn op 2, 8 en 9 maart 2013 en beginnen om 19.30u bij Partycentrum ’t Maoske. De kaartjes kosten 6 euro en als u wat meer wilt weten over de toneelvereniging ’t Moers Verzetje kunt u terecht op de website www.moersverzetje.nl .


Kaartjes zijn telefonisch te reserveren: 0135159503 of  0135159370  of per email pvangorkom@home.nl. Ook zijn er kaartjes te bestellen via de website.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home