Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juni 23, 2013

Marijke steelt show op eigen taptoe

SPRANG-CAPELLE - Met een taptoe, die georganiseerd werd door Muziekvereniging Marijke uit Sprang-Capelle, werd zaterdagavond op het hoofdveld van voetbalvereniging NEO'25 op officieuze wijze de feestweek van het 700-jarig bestaan van Sprang geopend.
Het was Marijke zelf die de show stal met The Best of Songfestival. De choreografie zag er heel strak uit, waarbij de majorettes het charmante en speelse karakter van de show uitstekend aan het voetlicht brachten.  En ook de muziek mocht er zijn: goed gespeeld, en met passie. Het was niet meer dan terecht dat het publiek op de volgepakte tribune Marijke een klaterend applaus gaf.


De prachtige show werkte voor voorzitter Ger Broeks als balsem op de ziel. "We hebben een heel hectische dag achter de rug", aldus Broeks. "Alles moest worden geregeld, vanmiddag hadden we nog een serenade bij het bedrijf van Paulides, een van onze sponsors. Het bedrijf bestaat 75 jaar. Bij het marcheren van het oude Bondsgebouw naar de voetbalclub bleek naderhand dat een van de korpsen zijn bladmuziek was vergeten. Het gebouw was al dicht, maar we hebben het toch voor elkaar gekregen dat alles op z'n pootjes terecht is gekomen."

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home