Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juni 23, 2013

Toezichthouder Nightliner tegen hoofd getrapt

TILBURG - De politie heeft zondagochtend rond 4.20 uur op de Conservatoriumlaan in Tilburg een 22-jarige Tilburger aangehouden omdat hij een toezichthouder van Veolia zou hebben mishandeld.
Het slachtoffer verklaarde dat hij een telefoontje kreeg van de chauffeur op lijn 3, die vertelde dat het in zijn bus richting Reeshof erg rumoerig werd. De toezichthouder reed vervolgens met een collega naar de halte.
Hij zag dat in de bus een knul luidkeels in discussie was met een beveiliger. Hij nam de luidruchtige jongeman mee naar buiten om te praten. Enkele vrienden van de raddraaier kwamen er bij staan. Er ontstond een duw- en een trekpartij waardoor de aangever samen met die knaap op grond viel. Tijdens de worsteling werd de aangever op zijn gezicht geslagen en geschopt.

De 22-jarige knul werd door de politie aangehouden. Het slachtoffer klaagde over pijn aan zijn hoofd en rechterelleboog. Hij heeft aangifte gedaan. De politie stelt een nader onderzoek in naar de rol van eventuele andere daders.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home