Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, juli 07, 2013

Vrouwen gewond na incidenten met paarden in Loon op Zand

KAATSHEUVEL - Een 24-jarige vrouw uit Loon op Zand en een 26-jarige Tilburgse hebben vrijdagavond rond 19.40 uur verwondingen opgelopen toen zij tijdens een bosrit van hun paard vielen.
De amazones maakten een rit in de bossen nabij de Roestelbergseweg. De Tilburgse kwam tijdens de galop met haar hoofd tegen een boomtak waarna zij van het paard viel. Ook de vrouw uit Loon op Zand viel van haar paard waarbij ze gewond raakte aan haar knie.
Een ambulance heeft beide vrouwen voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De hulpdiensten kregen bij de actie hulp van twee mountainbikers, de paarden werden tijdelijk in een box bij een café gestald.

Zaterdagmiddag raakt een meisje gewond nadat zij door een paard was getrapt. Dat gebeurde rond 16.00 uur op het Kraanven in Loon op Zand. Het meisje is met een armfractuur naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar kon voortijdig terugkeren.

0 Comments:

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home