Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, februari 26, 2007

Commissaris naar Kaatsheuvel


11.00 uur Ontvangst door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand. Centrale thema’s zijn leefbaarheid en recreatie & toerisme, met als gemene deler de samenwerking tussen de Provincie Noord-Brabant en de gemeente Loon op Zand. de N281
12.15 uur Gesprek op locatie met de heer F. Kapteijns (afdeling Voorlichting en Educatie Natuurmonumenten.) Onderwerp betreft de aanleg van parkeervoorzieningen ten behoeve van Nationaal Park, de camping en het café. De parkeervoorziening wordt aangelegd op privé-terrein van de café-eigenaar.

13.45 uur Ontvangst in het Wijkpunt Pannenhoef door de heer P. Nouwens van Stuurgroep Thesaurus. De heer Nouwens geeft een toelichting op het concept wijkpunt en op de Stuurgroep Thesaurus. De inleiding over ontschotting van dienstverlening wordt verzorgd door de heer F. Desloover (vestigingsmanager van Casade Woondiensten Kaatsheuvel). Vervolgens zal ontvangst plaatsvinden in ‘De Rode Loper’, een nieuw initiatief dat ontmoeting van inwoners in de wijk mogelijk moet maken. De inleiding hierbij wordt verzorgd door mevrouw J. de Bekker, coördinatrice wijkpunt en manager welzijn/zorg Prisma.

15.15 uur Aankomst bij jongerencentrum De Kuip te Loon op Zand. Hier vindt een kringgesprek plaats met een tiental jongeren die als vrijwilliger actief zijn in het ngerencentrum en bij scouting Martin Luther King. Als thema is gekozen het verrichten van vrijwilligerswerk door jeugd. De volgende vragen staan centraal: at gaat goed, wat behoeft verbetering, welke kansen liggen er voor gemeente en provincie om het vrijwilligerswerk onder jeugd te imuleren.

Labels: