Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 11, 2007

Chalet Fontaine gaat entree heffen

Ondernemer Luuk Broos van Chalet Fontaine gaat met carnaval voor de eerste keer entree heffen. Volgens de succesvolle ondernemer die landelijke bekendheid vervierf met het wereldrecord champagneglazen stapelen is carnaval in Kaatsheuvel niet meer redabel. Broos: "Ik moet veel geld uitgeven aan beveiliging en bewaking. Daardoor blijft er nagenoeg niets van de omzet over". Broos wil nu de extra kosten die hij moet maken door de bezoekers laten betalen. "Als ik voor vijf euro per persoon onrust kan voorkomen dan is dat relatief weing". Ook Jos Vugts van Ons Cafe heeft een beveiligingsbedrijf ingehuurd.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Dan moet hij eens wat minder van die snotneuzen binnen laten die heel de tijd in gangen rondhangen en zorgen voor files bij de wc.
En drinken dat doen ze al helemaal bijna niet,dus het is niks geks dat hij omzet mist,aan die jongelui zal hij het niet verdienen.

13 februari, 2007  
Anonymous Anoniem said...

en wat was het "goed" geregeld zeg whahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,losersss

25 februari, 2007  

Een reactie posten

<< Home