Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, februari 28, 2007

Een kijkje achter de schermen?

Een kijkje achter de schermen?Zaterdag 17 maart: Open Dag van de Zorg
Zorgorganisaties in heel Nederland openen op zaterdag 17 maart 2007 hun deuren voor het publiek tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn van harte welkom. Zij krijgen een kijkje achter de schermen van onder meer het ziekenhuis, de thuiszorg, de ouderenzorg, de geestelijke gezondheidszorg of de gehandicaptenzorg.
Voor iedereenDe Open Dag van de Zorg is bestemd voor iedereen die kennis wil maken met de zorg. Wie informatie wil over het zorgaanbod is van harte welkom. Maar ook wie meer wil weten over vrijwilligerswerk of een opleiding of een baan in de zorgsector, kan op deze dag bij de zorginstellingen terecht. Tenslotte is er volop werk in deze sector!
Pannenhoef Kaatsheuvel
In het Wijkpunt Pannenhoef in Kaatsheuvel wordt een informatiemarkt gehouden waarin verschillende organisaties zich zullen presenteren. De deelnemende organisaties zijn: Casade woondiensten, Thebe, RIBW, Maas en Leije, Prisma, Contour, Triangel, Eekhof en ROCMB. Bezoekers krijgen koffie en thee aangeboden.
De deuren van het Wijkpunt Pannenhoef gaan open om 11.00 uur en dat blijft zo tot 16.00 uur. Locatie: Wijkpunt Pannenhoef Jacob Ruysdaelstraat 14 5171 XH Kaatsheuvel

Labels: