Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, maart 23, 2007

Opnieuw arrestatie in onderzoek naar Waalwijkse inbrekers

Waalwijk / Kaatsheuvel: Woensdag 21 maart heeft de politie opnieuw een verdachte aangehouden in het onderzoek naar een groep inbrekers, die onder andere actief was in de wijk Zanddonk. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Vleuten. Dinsdag 20 maart nam een flink aantal politiemensen van onder andere het politieteam Waalwijk - Loon op Zand (Lees Kaatsheuvel) en van de Districtsrecherche deel aan een grote politieactie. Daarbij zijn in totaal negen verdachten aangehouden, in leeftijd variƫrend van 16 tot 25 jaar.
Een tiende verdachte was vrijdag 16 maart al aangehouden, nadat hij op heterdaad betrapt was bij een woninginbraak in de Putstraat. Hij is donderdag 22 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. Van de dinsdag aangehouden verdachten zijn twee personen donderdagmiddag in vrijheid gesteld. De overige 7 worden vrijdag voor geleid aan de rechter-commissaris. De 21-jarige Waalwijker die kans zag om aan zijn aanhouding te ontkomen is nog steeds voortvluchtig.

Elf jongeren worden ervan verdacht zich in wisselende samenstelling de afgelopen maanden in Waalwijk schuldig te hebben gemaakt aan woninginbraak, bedrijfsinbraak en diefstal. De politie zet het onderzoek voort.

Labels: