Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, april 15, 2007

Desk wint, Uno gelijk en Berkdijk gestaakt.

Het Kaatsheuvelse Desk heeft een behoorlijke stap gezet richting kampioenschap. In Best wonnen de mannen van Kees van Loon met 1-2. Uno speelde gelijk. De wedstrijd Berkdijk - Gudok moest bij een stand van 0-2 gestaakt worden wegens het onwel worden van scheidsrecchter Klaus. De resterende 18 minuten worden dinsdagavond uitgespeeld.

Drie arrestaties tijdens voetbalwedstrijd
LOON OP ZAND: Een voetbalwedstrijd is zaterdagmiddag bij een vereniging aan de Klokkenlaan helemaal uit de hand gelopen. De scheidrechter, een 58-jarige man uit Sliedrecht, en een speler, een 18-jarige man uit Loon Op Zand, van de thuisclub werden door de coach en spelers van de bezoekende club mishandeld. De politie verrichte drie arrestaties.
In de slotfase van de wedstrijd, in de 38e minuut van de tweede helft, waarvan de tussenstand 0-0 was, kende de scheidsrechter een vrije trap toe aan de thuisclub. Uit de vrije trap kwam een doelpunt, terwijl op dat moment volgens de tegenpartij nog een geblesseerde speler binnen de lijnen werd verzorgd. De elftalleider rende na het toegekende doelpunt op de scheidrechter af, die echter bij zijn beslissing bleef. De coach sloeg daarop de scheidrechter tegen het gezicht. Ook een speler van hem gaf de scheidrechter een klap in het gezicht. Ook een 18-jarige speler van de thuisploeg werd mishandeld.Naast de elftalleider, een 35-jarige man uit Tiel, werden ook twee spelers van de bezoekende club aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen en een 18-jarige jongeman eveneens uit Tiel. De politie heeft een aangifte van de scheidsrechter opgenomen en stelt een nader onderzoek in naar de incidenten.