Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, mei 05, 2007

Gemeente schrapt haar kerstpakket

KAATSHEUVEL - De gemeente Loon op Zand heeft dit jaar geen kerstpakketten voor haar medewerkers in petto: wegens bezuinigingen worden die geschrapt. De gemeente hoopt met deze stap zo'n 13.000 euro per jaar te besparen.

"Het niet meer uitdelen van de kerstpakketten maakt deel uit van de 150.000 euro die we op het personeelsbudget moeten bezuinigen", licht de Loonse wethouder Joop Bisselink toe. "Het doet even pijn, maar dat zal maar van korte duur zijn", verwacht de wethouder.
Het schrappen van de kerstpakketten is in goed overleg met de Ondernemingsraad besloten, aldus Bisselink. "Het geld moet ergens vandaan komen. We hebben gekeken naar waar het 't minste pijn zou doen", zegt Bisselink. "Blijkbaar hechten mensen meer waarde aan hun zaken als verlofuren, de fietsregeling of de PC-regeling."
Volgens Joop Bisselink zijn er naar aanleiding van het besluit nog niet veel klachten binnen gekomen vanuit de ambtenaren. "Er is wel wát gereageerd, maar héél summier."

Labels: