Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, april 30, 2007

DESK viert feest

Door Jan in ’t Groen

DESK is na drie behaalde kampioenschappen in vier jaar weer terug in de hoofdklasse. Afgelopen zondag werd het kampioenschap door een 0-2 overwinnen op het Drunense RKDVD behaald. Vooraf was trainer Cees van Loon optimistisch. “We gaan er vol op en proberen zo snel mogelijk een doelpunt te forceren. “Het wordt 0-2 voorspelde de succesvolle trainer vooraf. Voorzitter Piet Henskens was nog optimistischer. “Het wordt 0-3”. De voorzitter deed nog een opvallende uitspraak: “Nog één jaar en we spelen in de eerste divisie”, aldus de voorzitter die ook de buren nog even aanhaalde. “Als de RKC degradeert, en naar de eerste divisie gaan, dan is het onderlinge verschil erg klein”. Kees van Loon reageerde stoïcijnse op de woorden van de voorzitter. “Ik moet toegeven dat alles wat de voorzitter in de afgelopen jaren heeft geroepen wel is uitgekomen, maar dit gaat toch wel iets te ver”. Jelle Hakkert, die regelmatig bedankt werd door het koor van meegereisde supporters was blij met het behaalde kampioenschap:”Ik speel liever met Schijndel tegen DESK in de hoofdklasse, dan in de eerste klasse”. Volgens Ramstijn kan DESK gemakkelijk mee in de Hoofklasse. “Er hoeven geen speler bij te komen, maar we moeten wel mooie pakken krijgen”, aldus de aanjager van DESK. “Zolang ik bij DESK blijf voetballen blijven ze in de hoofdklasse:, klinkt het bescheiden. De verantwoordelijke bestuursleden René de Man en Ad van Beek verwachten dat DESK en goede speler wordt in de Hoofdklasse. “We eindigen in het linker rijtje”, aldus van Beek. “We gaan in elk geval een goede hoofdklasser te worden, dan zien we wel weer, aldus De Man, die samen met de technische commissie Kees van Loon naar DESK haalde en daar behoorlijk trots op zijn. De Man: “Het verlies van Hakkert is pijnlijk, maar we hopen dat toch op te kunnen vangen. Terwijl Kees van Loon op de schouders gaat spreekt Wethouder wim Aussems( Gemeentebelangen, sport) zijn waardering uit voor het bestuur en sponsors. “Dit is veel leuker dan al die rapporten lezen, dit is de werkvloer en dit is geweldig!”. Tiny Sulsters, verantwoordelijk voor de jeugdopleiding is realistisch. “Als wij elk jaar één jongen af kunnen leveren die met het eerste elftal, dan zijn we dik tevreden. Sulsters zelf heeft geen enkele ambitie om bij een B.V.O. de jeugdopleiding. “Ik heb zelf met DESK hoofdklasse gespeeld en we hebben hier een enorm potentieel aan jeugd”.

Labels:

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Quote:Terwijl Kees van Loon op de schouders gaat spreekt Wethouder wim Aussems( Gemeentebelangen, sport) zijn waardering uit voor het bestuur en sponsors. “Dit is veel leuker dan al die rapporten lezen, dit is de werkvloer en dit is geweldig!”.
Als de wethouders eens wat minder feestjes afgingen en beter hun andere werk deden dan zag het er in Kaatsheuvel heel wat beter uit.
Als feesten leuker is dan rapporten lezen moet ie maar een ander vak gaan kiezen.

30 april, 2007  

Een reactie posten

<< Home