Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juli 25, 2007

Auto's blijven slippen

KAATSHEUVEL - Gisteren is er weer een auto uit de bocht gevlogen aan de Europalaan ter hoogte van de Heikant. Dit gebeurde nog geen 12 uur na het wegtakelen van de auto die de avond ervoor van de weg raakte. Het is het derde ongeluk in vijf dagen op die plaats.

De gemeente berichtte afgelopen week nog dat er maatregelen zouden komen tegen de onveiligheid van het verkeerspunt, maar tot op is er nog niets gebeurd. Oorzaak lijkt het ZOAB-asfalt, dat het wegdek met regenachtig weer spekglad maakt. De politie ter plaatse bevestigt dit: "Door de open structuur van het asfalt blijft bij regen het water op het wegdek staan. Dit is al het zoveelste ongeluk op deze plek. Het is de taak van de gemeente om er iets aan te doen." De bestuurder wiens auto dinsdag in de slip kwam, nam een jongen mee in zijn rembaan. De 17-jarige Jorn Klerx, die om de hoek woont, is er met een paar schrammen en een gekneusde enkel vanaf gekomen. Hij was net overgestoken toen er een auto uit de bocht vloog. Het voertuig ramde eerst een betonblok en nam toen een verkeersbord mee. Jorn: "Ik kon me nog net op tijd omdraaien, maar ik kon geen kant op. Toen ben ik op de moterkap gesprongen." De auto kwam tot stilstand tegen het hek van De Efteling.

Labels:

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoe hard rijden de bestuurders die uit de bocht vliegen.
Je mag er maar hooguit 50 km/uur. Dat moeten toch zeker de inwoners uit Kaatsheuvel en omgeving weten.

Bekend is dat de meeste automobilisten minimaal 60 km/uur rijden. Er zijn er zelfs die met 70 of 80 km/uur de Europalaan doorsjezen.

26 juli, 2007  
Anonymous Anoniem said...

100 haal ik ook met gemak

28 juli, 2007  

Een reactie posten

<< Home