Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, juli 26, 2007

Kaatsheuvelse kllanten geven Deeltaxi een 7,6

KAATSHEUVEL - Inwoners van de gemeenten Waalwijk en Loon op Zand zijn redelijk tevreden over de Deeltaxi. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van Servicepunt Deeltaxi Midden-Brabant. De Deeltaxi scoort een gemiddeld rapportcijfer van 7,6.

Dat cijfer heeft de taxidienst vooral te danken aan de chauffeurs. De klanten zijn met meest tevreden over de behulpzaamheid, het rijgedrag, de stratenkennis en de benadering van de chauffeurs. Ook over de ritprijs weinig klachten. Ondanks dat moet de Deeltaxi nog wel het een en ander verbeteren. De klanten zijn namelijk niet zo te spreken over de telefonische bereikbaarheid van het callcenter en de klantenservice van PZN, het bedrijf dat namens de Deeltaxi het vervoer in Midden-Brabant op zich neemt. De aangesloten gemeenten hebben hierover al wel afspraken gemaakt. PZN moet een boete betalen als de telefoon gemiddeld niet binnen twintig seconden wordt opgenomen. Beneden de maat zijn ook het op tijd ophalen op het afgesproken tijdstip en het naleven van de maximale omrijtijd.