Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, oktober 30, 2007

Bedienen voor Kaatsheuvels gehandicaptenfeest

Eigenaar Wilbert Broos van de brasserie en lunchroom De Groene Vlinder dat zich bevindt in het winkelcentrum Heyhoef heeft voor één dag bijzonder personeel in dienst genomen. Een aantal verstandelijke gehandicapten hebben het roer op dinsdag 30 oktober rond lunchtijd geheel overgenomen. De omzet gaat geheel naar het comité gehandicapten gemeente Loon op Zand.

Het Comité gehandicapten gemeente Loon op zand nodigt verstandelijke gehandicapten uit om op zondag 11 november het jaarlijkse carnavalsfeest in de Werft in kaatsheuvel te vieren. Tijdens de feestdag kunnen diegene die zich aan hebben gemeld, hossen op carnavalsmuziek. Een carnavalsband, verschillende bekende artiesten, lekker eten en drinken staan garant voor een fijne feestdag. Natuurlijk mag iedereen verkleed komen, de meest mooie dame en heer ontvangt een prijs. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden, wel is het de bedoeling dat er per verstandelijk gehandicapte niet meer dan één begeleider meekomt.