Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, oktober 29, 2007

Fietser overlijdt bij ongeluk in Tilburg

TILBURG - Een 59-jarige man uit Tilburg is maandagochtend om het leven gekomen nadat hij op de fiets werd aangereden door een auto. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Burgemeester Bechtweg en de Stokhasseltlaan in Tilburg. De fietser is geschept door de auto en tientallen meters meegesleurd.
Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk en heeft de bestuurder van de auto aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Kaatsheuvel.

De politie is nog op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 040-2352300.

NOVUM NIEUWS:
De 31-jarige automobilist uit Kaatsheuvel is aangehouden en wordt verhoord. De oorzaak van het ongeluk wordt nog onderzocht.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Vanochtend was het op hetzelfde kruispunt weer raak met een botsing. Nu echter geen bebloed doek en een verwrongen fiets op de weg.

30 oktober, 2007  

Een reactie posten

<< Home