Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, oktober 31, 2007

Plannen van Gemeentebelangen serieus

Kaatsheuvel - Vandaag alvast een kijkje mogen nemen in de begrotingspagina van de gemeente die donderdag in de dus valt. Wat blijkt: De plannen van Gemeentebelangen om een theater in het gemeentehuis te maken blijken serieus te zijn. Gemeentebelangen schrijft onder meer:

Een gemeentehuis voor alle inwoners van de gemeente Loon op Zand, waar men overdag geholpen wordt en men elkaar ’s avonds ontmoet bij interessante en mooie venementen, zodathet ook echt bijdraagt aan een bruisend karakter. Een levendig multifunctioneel gemeenschapshuis dat mensen aantrekt en waarbinnen onze burger zich prettig voelt en waarvan alle inwoners van onze gemeente zoveel mogelijk moeten profiteren.

Ik heb geen mening over de plannen van Gemeentebelangen, maar ik vind het wel raar dat de inschrijvingen voor fase 1 van het Bruisend Dorpshart al bij projectontwikkelaars liggen met als uitgangspunt het bidbook wat al veel geld heeft gekost en goedkeuring heeft van de hele raad. Het kunnen weleens leuke beschouwingen worden volgende week donderdag.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Een gemeenschapshuis: Óók voor de jeugd? Wat moet ik me dáár bij voorstellen????

01 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Gewoon een huis waarin je gemeenschap kunt hebben!

01 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home