Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

vrijdag, november 09, 2007

Mogelijk toch prettige kerst voor Loonse ambtenaren

Kaatsheuvel - Mogelijk komt het toch nog goed met de kerst voor de ambtenaren van de gemeente Loon op Zand. Eerder dit jaar besliste het college het kerstpakket voor de ambtenaren voor dit jaar af te schaffen. Fractievoorzitter Ad van Laarhoven (GB) brak gisteravond tijdens de begrotingsbehandeling een lans voor de ambtenaren. Hij deed een dringend beroep op de directie om te overwegen om de kerst dit jaar voor de ambtenaren een extra feestelijk tintje te geven. “Inspanningen behoren te worden beloond, en we zijn niet zo arm als we dachten”. Burgemeester Ria van Hoek zegde toe gevolg te geven aan de oproep van Gemeentebelangen.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik zie de begrotingswijziging wel tegemoet.

10 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Kunnen onze ambtenaren in ieder geval rustig met een kerstpakket bijkomen van al dat SMART-geweld van GB.

10 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Inderdaad . Ha ha , misschien stoppen ze nu wel express smarties in het kerstpakket? "Met dank aan de SMART geformuleerde kerstpakketgever"

12 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home