Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, november 28, 2007

Wie wil er nog wethouder worden?????

Kaatsheuvel – Vandaag heb ik een (te) rustige dag gehad. Tijd voor bezinning dus. In de krant lees ik een verhaal over Govers die zijn gram haalt bij een wethouder en op diverse sites duikt het op non actief stellen van F. van D, hoofd Informatisering en Automatisering op. Ook reageert een medewerker van het gemeentehuis hard op de eigenzinnigheid van de wethouder van OR. Niet dat dat van F.v.D.nog niet wist, maar het heeft blijkbaar een grote impact op de ambtelijke organisatie. De vraag is nu: Wie wil er nog in het openbaar bestuur? Je moet haast een olifantenhuid hebben om zo’n functie uit te kunnen/willen oefenen. Je kiest ervoor en je weet niet wat je te wachten staat, zullen we maar denken.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Nu wil ik het eens opnemen voor mijn collega F.v.D. Het probleem met het gemeentebestuur is dat ze alleen maar Ja-knikkers willen en geen Nee-knikkers. Als je als personeel iets negatief zegt dan wordt dat niet gewaardeerd door het bestuur, terwijl negatieve kritiek ook postitief kan worden opgepakt. We staan als personeel allemaal achter een product. Betreffende F.v.D, daar kon het bestuur niet tegen als er negatieve kritiek (positief bedoeld) werd gegeven. F.v.D is niet netjes behandeld door het bestuur. Neeeeeeeeeeeeeeee, het gemeentebestuur moet het eens bij hun eigen zoeken. Hou maar eens een enquete (met naam of anoniem) onder het personeel. Ik ben benieuwd wat daar uit gaat komen ???

Nog een andere loonse ambtenaar

29 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

(zie reactie "wethouders waijers wil nog niet reageren 24-11-2007)
Ik denk dat de buitenwereld en de raad nog maar de helft weet wat er op de het gemeentehuis speelt. Een groot gedeelte van het personeel zit niet lekker in zijn vel en dat blijkt ook wel uit het feit er vertrouwen is opgezegd in een afdelingshoofd (niet F.v.D) door het personeel. Een aantal feiten:
- 50 % van het personeel bestaat uit inhuurkrachten
- er verdwijnen personeels leden die op een zijspoor zijn gezet zonder dat het personeel ook maar iets weet (hoezo open en transparant !!)
- waarom is het verloop van personeel zo hoog ?????

ook een loonse ambtenaar

29 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik sluit me aan bij de loonse ambtenaar. De buitenwacht weet niet wat er aan de hand is allemaal.

29 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home