Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, november 24, 2007

Wethouders Waijers wil nog niet reageren

Kaatsheuvel – Wethouder Hans Wayers(CDA, Openbare Ruimte) wil nog niet reageren op het bericht in het Brabants Dagblad van gisteren, dat de Efteling bezwaar maakt tegen de bouw van het nieuwe Rosagaerde. Alvorens met een reactie naar buiten te treden de wethouder eerst de zaak bespreken met de directeur van de Efteling. Dit liet een woordvoerster van de gemeente Loon op Zand gisteren weten.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Je hebt het weer goed voor mekaar wethouders Waijers. Open en transparant is toch het motto van de gemeente m.b.t. communicatie. Hoe komt het dan dat de Efteling niet volledig op de hoogte is. M.b.t. het geluid is dit al door ambtenaren voorzien dat dit een probleem zal opleveren. Maar ja luisteren staat niet in het woordenboek van Waijers.

een ambtenaar in het Loonse

26 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

@ ambtenaar in het Loonse
Ervanuitgaande dat uw reactie correct is:
"Dat is nog eens taal, in het verleden werd verweten dat de ambtenaren de dienst uitmaakten in Loon op Zand, maar nu lijkt het tij gekeerd als ik deze reactie lees, maar neemt niet weg dat het niet handig is eigenwijs te zijn en goede adviezen in de wind te slaan."

28 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

@jacky
Ik denk dat de buitenwereld en de raad nog maar de helft weet wat er op de het gemeentehuis speelt. Een groot gedeelte van het personeel zit niet lekker in zijn vel en dat blijt ook wel uit het feit er vertrouwen is opgezegd in een afdelingshoofd door het personeel. Een aantal feiten:
- 50 % van het personeel bestaat uit inhuurkrachten
- er verdwijnen personeels leden die op een zijspoor zijn gezet zonder dat het personeel ook maar iets weet (hoezo open en transparant !!)
- waarom is het verloop van personeel zo hoog ?????

een loonse ambtenaar

29 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik leef met jullie mee. Kan jullie OR niets betekenen?

29 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home