Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, november 19, 2007

Wat kan er eigenlijk nog mis gaan?

Kaatsheuvel – Gisteren was het een bijzondere dag. Een fantastische intocht van Sint Nicolaas, winst voor DESK en promotie voor Harmonie Kaatsheuvel. Het moet een leuke dag zijn geweest voor wethouder Wim Aussems. Een bloeiend verenigingsleven en een apart verlichte maar koude intocht van Sint Nicolaas. Een compliment voor onze burgemeester, die vandaag bij alle plechtig- en feestelijkheden acte de precance heeft gegeven.

9 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jaja dat is het voordeel als ze in de gemeente zelf woont.
Een champagne moment!!!!!!!!!!!!!!
Maar het doen toch allemaal wel de inwoners en vrijwilligers van Loon op Zand zelf.

19 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ja, ze moet nu toch ook geen veer in haar ............. krijgen. Het zijn inderdaad de inwoners die het allemaal maar weer voor elkaar krijgen en niet de burgemeester.

19 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Nog meer anoniem.....in reactie op wat kan er mis gaan!!!!
Weet iederéén wat het is om te moeten wachten op een Sint die meer dan een uur te laat was en dat de Pieten al voor de kruising Mgr.Volkerstraat/Hoofstraat bijna geen enkele pepernoot/snopejes meer hadden om weg te geven!!Na alle kou die vele kleine kindertjes hebben moeten doorstaan,was de teleurstelling van het hard doorlopen van de Pieten nog erger.
Dit was vorig jaar wel anders!!!!

19 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik ben nergens bij geweest, gelukkig dat onze burgemeester dan wèl aanwezig was!

19 november, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Jammer dat de reacties veelal anoniem zijn. Het was inderdaad koud en ja de optocht was verlaat, maar het is een unieke gebeurtenis die Kaatsheuvel weer op de kaart zet

19 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

's Middags ben ik nog even door een autovrije Van Beurdenstraat gewandeld. Toch knap dat ze dat voor mekaar gekregen hebben!

19 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

het was harstikke leuk,vooral die piet aan die parachute.
Wij hebben ook lang in kou staan wachten maar het was meer dan de moeite waard!Onze kinderen hebben genoten,zie dat als vrijwillegers maar eens uit de grond te stampen,een vet compliment hoor.
De pietendisco in de werft was ook vreselijk leuk,en de pieten namen de tijd voor de kinderen door met ze te jumpen en te dansen.
De mensen willen allemaal een leuke intocht,maar toen ik met de kinderen zaterdag de schoen ging zetten,en geld in de sinterklaas hoed stopte(zat er bijna nog niks in om kwart voor 4)Vergeet niet dat deze mensen afhankelijk zijn van sponsers en alles vrijwillig doen!Een dikke pluim hoor en ga zo door,de mensen moeten altijd wat te zeiken hebben.

19 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Omdat Harmonie Kaatsheuvel door een fout van de muziekbond deelname aan het belangrijke councours moest verschuiven naar deze zondag kon de harmonie jammerlijk niet bij de optocht aanwezig zijn. Trots zijn we als prachtige muziekvereniging dat we op dat concours als enige harmonie een promotie hebben behaald naar een hogere divisie. Daar hebben wij (80 muzikanten) hard voor gewerkt! Dat 's avonds tijdens ons feestje in De Gildenbond naast Sinterklaas ook onze burgemeester langskwam, zegt ons veel en laat zien dat zij zeer betrokken is bij bij alles wat er in onze gemeente gebeurt. Wij als Harmonie waren dan ook erg blij met haar komst en betrokkenheid.

19 november, 2007  
Blogger Kaatsheuvel said...

Kijk. Dat bedoel ik nou!

20 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home