Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, november 15, 2007

WOZ waarde in Langstraat boven gemiddelde

Kaatsheuvel - De WOZ-waarde van woningen in Waalwijk, Loon op Zand en Heusden ligt boven het Brabantse gemiddelde. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek. In Heusden is de WOZ-waarde met 278.000 euro het hoogst. Daarna volgt Loon op Zand waar de WOZ uitkomt op 262.000 euro. Waalwijk is de WOZ vastgesteld op 251.000 euro. Hoewel Waalwijk daarmee de laatste WOZ-waarde heeft, ligt deze nog altijd boven het Brabantse gemiddelde dat uitkomt op 246.000 euro
[Bron: rtv]

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jaja bewoners van Loon op Zand jullie moeten iets over hebben voor het bruisend dorpshart, het theater gemeentehuis in het sprookje van kaatsheuvel. En dan zouden de burgemeester Ria van Hoek en secretaris Wim Verkuylen de bouwleges tussentijds ook nog willen verhogen om zo ook nog voordeel te halen uit de bouwplannen (het bosrijk) van De Efteling.
Een stelletje lssers (lees: gemeentebestuur)zijn het daar.

16 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Ik had ook eigenlijk niet anders verwacht,als je in zon bruisend dorp als Kaatsheuvel wil wonen moet je er wat voor neertellen.
Het bruist hier van de energie en de activiteiten,o nee dat is het bruistablet in mijn glas water voor de hoofdpijn"foutje bedankt"

18 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home