Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, november 18, 2007

Trainer Kees van Loon blijft bij DESK

Na afloop van de competitiewedstrijd van DESK 1 tegen Dijkse Boys 1 maakte het bestuur van DESK bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met trainer Kees van Loon over verlenging van zijn contract. Van Loon is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij V.V. DESK. Drie kampioenschappen werden behaald en onder zijn leiding werd vorig seizoen promotie naar de hoofdklasse afgedwongen. Tot ieders verrassing wist promovendus DESK ook nog de eerste periode in de hoofdklasse in de wacht te slepen.

Het was al langer bekend dat de chemie tussen Kees van Loon en de voetbalvereniging DESK uitstekend is en dat beide partijen zeer tevreden zijn over de jarenlange samenwerking. Het is dan ook niet vreemd dat het nu opnieuw tot contractverlenging komt, hoewel van Loon, door zijn vele successen en zijn kwaliteiten, begeerd werd door meerdere clubs.

Kees van Loon is, in de ogen van DESK, de man die er allereerst voor kan zorgen dat DESK een stabiele hoofdklasser wordt. Club en trainer hebben elkaar echter ook gevonden in de sportieve ambities van DESK voor de komende jaren. Niet alleen in de opleiding en doorstroming van voetballers uit de eigen jeugdopleiding, maar ook in de op termijn een door het bestuur gewenste promotie naar een eventueel te vormen topklasse.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Yeah, right....lekker moven die kerel

20 november, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Kees van Loon is een enge vent.

30 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home