Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, november 17, 2007

Straatnaambordjes "Dondenauweg" beklad


Kaatsheuvel – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn de nieuwe straatnaambordjes van de Dodenauweg aan de rotonde van de Europalaan beklad met rode verf. De bordjes zijn op last van gemeentesecretaris Wim Verkuijlen verwijderd. “Afgelopen nacht hebben onverlaten de straatnaambordjes met rode verf beklad. We hebben geprobeerd de verf te verwijderen, maar dat is niet gelukt. Daarom heb ik opdracht gegeven om de bordjes eraf te halen en nieuwe te bestellen”, aldus de secretaris. Gisteren was een afvaardiging van de brandweer van Dodenau aanwezig bij het afscheid van waarnemend brandweercommandant Henk Dekkers. “Het zou voor de Duitse gasten schokkend zijn geweest om de bordjes te laten hangen”, aldus Verkuijlen.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoe zo schokkend ???
Het is toch niet openbaar gemaakt dat die borden er officieel hangen.
De Duitse gasten rijden er echt niet langs hoor om te kijken of er een straatnaam naar hun vernoemd is.
Er is toch al een plein naar hen vernoemd..
In Dodenau is een straat vernoemd overigens naar Loon op Zand echter dat was een nieuw aangelegde straat. Dus niets geen "landjepik""

18 november, 2007  

Een reactie posten

<< Home