Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, december 10, 2007

Jubileumconcert van Rob Grijsbach in De Werft

Foto Bardie

Aanstaande zaterdag 15 december geeft zanger/entertainer Rob Grijsbach zijn tiende grote concert. Het begint om 20.00 uur in sportzaal de Werft. Voor deze gelegenheid wordt Grijsbach begeleid door Showorkest Thats-it, dat onder leiding staat van Manfred Jongenelis, de vaste begeleider van André Hazes. Hoogtepunt van de avond zal zeker het optreden zijn van Grijsbach, die met Jongenelis het nummer “Bloed zweet en tranen”, zal vertolken. Grijsbach kijkt uit naar de tiende editie: “Ik heb al ooit met Grok opgetreden maar nog nooit met zo’n een showorkest”. Grijsbach heeft naast de band ook nog de zangers Elvix, Michael van Dun en Rob Zorn voor zijn show heeft uitgenodigd. Tussen de optredens zal Disco Calipso de muziek verzorgen. Na de jubileumshow gaat Grijsbach werken aan een nieuw album. “De avond is nog jong” heeft het goed gedaan, vertelt de volkszanger die onlangs bij Brabant Party en Radio 8FM op het podium stond.

Kaarten zijn tegen 10 euro te bestellen bij de Werft, Foto Bardie en via de website van Grijsbach. Aan de zaal kosten kaarten 12.50 euro.