Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, december 12, 2007

Koor La Jeunesse organiseert in samenwerking met ’t Maoske in de Moer een Kerstkransjesconcert

Kaatsheuvel - Koor La Jeunesse organiseert in samenwerking met ’t Maoske in de Moer een Kerstkransjesconcert op zondag 23 december van 14:00 tot 16:00 uur. Dit gratis toegankelijke concert staat uiteraard in het teken van Kerst 2007.

’t Maoske in de Moer zet op die zondagmiddag niet alleen haar deuren weids open voor koor La Jeunesse, maar ook voor muziekgroep The Young Ones. Koor en muziekgroep hebben eerder dit jaar het initiatief genomen om in de gemeente Loon op Zand een reeks concerten te geven onder de noemer van “KLM route”, met sponsoring door woningcorporatie WSG uit Geertruidenberg. In Loon op Zand verzorgden zij gezamenlijk een fraai concert in de Kiosk, in Kaatsheuvel was het erg druk in Ons Café en wordt in de Moer de KLM route beëindigd met een fraai concert in Kerstsfeer. Beide koren hebben onder leiding van hun dirigent Simon de Jong flink gerepeteerd om veelzijdig en ook nieuw kerstrepertoire in te studeren. Iedereen is van harte welkom!