Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

dinsdag, december 11, 2007

College gunt RTV zendtijd

KAATSHEUVEL - Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand gaat de gemeenteraad positief adviseren over de zendmachtiging voor RTV Midden-Brabant. Volgens het college heeft de omroep, die ook in Waalwijk uitzendt, voldoende draagvlak in de gemeente Loon op Zand.
Tevens vindt het college dat in de Programmaraad, het controlerend orgaan van de omroep, voldoende geledingen van de bevolking zijn vertegenwoordigd.

Vorige week ontvingen alle gemeenteraadsleden een verzoek van concurrent LTV3, waarin voorzitter Hoep de raad om uitstel van behandeling van de zendtijdaanvraag vroeg. Volgens burgemeester Ria van Hoek is er echter maar één verzoek voor een zendmachtiging binnengekomen. "Voor 11 februari moet het advies bij het Commissariaat binnen zijn. Dat houdt in dat de zendtijdaanvraag van RTV Midden Brabant in januari op de agenda moet staan."