Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, december 13, 2007

Loonse duobak verdwijnt

KAATSHEUVEL - Inwoners van de gemeente Loon op Zand moeten hun afval beter scheiden. Burgemeester en wethouders willen dat bewerkstelligen door het invoeren van een ander systeem van afvalinzameling. Wethouder Joop Bisselink wil beginnen met het om beurten - om de week - ophalen van rest en groente-, fruit- en tuinafval (gft). Daarmee wil de gemeente de hoeveelheid gft-afval die nu nog bij het restafval terechtkomt, terugdringen. Bron: Brabants Dagblad

4 Comments:

Blogger Bart Gossen said...

Dus naast het kabinet gaat ook het college de burgers opvoeden?

13 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

En dan?net als die ellende in Waalwijk zeker,je bakken worden 1 x in de 2 weken geleegd,en ondertussen is het niet te harden van de stank op je plaats,en kruipen de maden omhoog als het warm is.
En natuurlijk niet te vergeten de weegschalen komen aan de vuilniswagen te hangen,en de acceptgiro"s kunnen in de bus gaan vallen"kassa".
Nee ik weet al hoe dat zal gaan het gaat niet om de afvalscheiding,het gaat erom om de burgers nog meer laten te betalen,stelletje tillers.

13 december, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Hoe krijgen ze het gevonden.Stelletje mafkezen.

13 december, 2007  
Blogger Jacky Smit said...

Wie wordt bedoeld met tillers en wie met mafkezen.
De wethouder heeft dit besluit nog niet eens aan de raad medegedeeld. Sterker nog er is nog niet eens een collegebesluit over genomen.
Wat de inhoud precies inhoudt is niet bekend. en dan doel ik op de kosten die op de burgers afkomen. De wethouder zegt dat het niets extra's kost. Dus dat is het eerste punt waar we hem aan moeten houden. Feit blijft dat het vreselijk is in een warme zomer als de maden de bak uitlopen. Of we per kg gaan betalen is bij de raad nog niet bekend. Ik lees in het krantenartikel enkel dat we per keer gaan betalen..

groet Jacky

14 december, 2007  

Een reactie posten

<< Home