Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, januari 31, 2008

Verkeersongeval van Heeswijkstraat Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL: De politie behandelde woensdagmiddag 30 januari een verkeersongeval op de Van Heeswijklaan. Bij het ongeval raakte twee betrokkenen licht gewond.

De veroorzaker (21-jarige inwoner van Kaatsheuvel) reed rond 16.00 uur over de Van Heeswijkstraat komende vanuit de Horst. Bij een wegversmalling brak zijn auto uit en verloor hij de macht over het stuur. Hij kwam daarbij terecht op de rijstrook voor het tegemoet komende verkeer en kon zijn tegenligger niet meer ontwijken. Er volgde een flinke aanrijding. In de tegemoetkomende auto zaten twee personen. Door de aanrijding waren in het voertuig de airbags uitgeklapt, waardoor er wat poeder in het voertuig hing. Omstanders zagen dit aan voor rook en haalden direct de inzittenden uit het voertuig. De bestuurster van de auto (54-jarige vrouw uit Waalwijk) en haar passagier (52-jarige man uit Waalwijk) zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Na medische controle mochten zij naar huis. Er was sprake van slechts lichte verwondingen. De politie maakte proces-verbaal op en liet een takelbedrijf de beide wrakken wegtakelen van de plaats van het ongeval.