Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, februari 24, 2008

Kaatsheuvelse man verdacht van doorrijden, rijden onder invloed en huiselijk geweld

KAATSHEUVEL: De politie heeft vannacht (van zaterdag op zondag)omstreeks 03.45 uur een 36-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden die verdacht wordt van huiselijk geweld, het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval. De verdachte is in verzekering gesteld.

De politie kreeg omstreeks 02.30 uur een melding van huiselijk geweld in een woning in Kaatsheuvel. Daar troffen de agenten een vrouw aan met twee kinderen. Zij vertelde dat haar vriend haar mishandeld had. Hij had haar hardhandig vastgepakt en vanuit de keuken de kamer ingegooid. Hierna was hij, terwijl hij dronken was, in zijn auto gestapt en weggereden. Even later werd de bedoelde auto onbeheerd in een sloot aan de Haestrechtstraat aangetroffen. De verdachte werd later bij zijn vader op een adres in Kaatsheuvel aangehouden. Hij blies 645 ugl. Voor het huiselijk geweld is hij in verzekering gesteld.