Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, maart 05, 2008

'Bruisend Dorpshart nog niet in gedrang door vertrek projectleider'

KAATSHEUVEL - Wethouder Hans Waijers (CDA) wil er niet op vooruit lopen of het vertrek van projectleider Nico op de Laak nadelige gevolgen heeft voor de voortgang van het Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel. "Ik hoop van niet.

We gaan op zoek naar een nieuwe man of vrouw die niet per se van hetzelfde adviesbureau, BMC, afkomstig hoeft te zijn", aldus Waijers. Op de Laak vertrekt per 1 april, zo werd deze week bekend. De projectleider heeft een andere werkkring gevonden. Het vele reizen in zijn huidige baan viel steeds moeilijker te combineren met zijn privéleven, kreeg de gemeenteraad te horen.

Dat er recentelijke, mede vanuit de politiek en de gebruikersgroep Bruisend Dorpshart kritiek te horen is over gebrek aan daadkracht of overleg rondom het project, is volgens wethouder Waijers 'een toevallige samenloop van omstandigheden'. "Die zaken hebben niets met het vertrek van Op de Laak te maken. Hij gaat weg wegens privéomstandigheden", stelt Waijers vast.

Op de Laak werd in 2005 door de gemeente Loon op Zand aangetrokken om het project Bruisend Dorpshart aan te sturen.

Dat werk kost volgens wethouder Waijers ongeveer één tot anderhalve dag per week. De wethouder was tevreden over het functioneren van Op de Laak.

Morgenavond is er een informele raadsbijeenkomst over het Bruisend Dorpshart. Die begint om 19.30 uur in het gemeentehuis.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jammer dat men weer iemand van een duur adviesbureau in de arm gaat nemen.
Heeft niemand binnen de muren van ons gemeentehuis de capaciteit deze taak op zich te nemen ?
Een tot anderhalve dag per week werk kom op jongens dat kan er makkelijk bij,ik werk zelf 65 uur per week dus komop vooruit met de beentjes.

06 maart, 2008  

Een reactie posten

<< Home