Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zondag, maart 02, 2008

Klachten over jeugd door nightliner

Bewoners van de Van Heeswijkstraat in kaatsheuvel hebben bij de teamchef van politie en de burgemeester van Loon op Zand een klacht ingediend. Het betreft ernstige overlast van jongeren. In de nacht van zaterdag op zondag heeft de SP op eigen kosten een nightliner voor de jeugd laten rijden tussen Tilburg en Waalwijk, met onder andere een tussenstop in Kaatsheuvel. De bewoners zeggen tussen 3.15 uur en 4.15 uur wakker geworden te zijn van de jeugd die met die nightliner zijn meegereden. “De jeugd liep ladderzat en met veel lawaai door de van Heeswijkstraat in Kaatsheuvel en er werd tegen auto’s aangeschopt. Ook hebben we diverse harde knallen gehoord,waarvan wij nog niet weten waar die door ontstaan zijn”, zo omschrijft een van de bewoners ven de bewoners zijn klacht. De bewoners, die de SP op voorhand aansprakelijk stellen voor eventuele schade zeggen op dat moment geen actie ondernomen te hebben omdat de situatie te bedreigend leek. Over eventuele schade was gisteren nog niets bekend.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Bijzonder jammer dat voor dit aspect geen wederhoor heeft plaatsgevonden. Zeker niet ook gezien het tweede mailtje van deze 'klager' waarin het allemaal wel mee schijnt te vallen.

Dit belooft overigens nog wat als er een Bruisend Dorpshart komt, met appartementen boven de kroegen.. Gaat dan ook iedereen op de nullijn zitten?

03 maart, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Mij lijkt dit puur klagen voor het klagen en een goed initiatief voor de jeugd de grond in proberen te boren. Ik persoonlijk vind dat de proef uitgebreid moet worden met ondersteuning vanuit de gemeenteraad.Ik heb verschillende jongeren en ook ouders gehoord die dik tevreden waren.

03 maart, 2008  

Een reactie posten

<< Home