Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, februari 28, 2008

Kaatsheuvelnaar valt af bij “Het zesde zintuig”

Kaatsheuvel/Hilversum – Glen Aoys uit kaatsheuvel heeft de eerste ronde van het RTL-programma “Het zesde zintuig” niet overleefd. Aoys eindigde als laatste in de voorronde van het door Beau van Erven Dorens gepresenteerde programma over paranormaal talent. Opmerkelijk was wel dat de Kaatsheuvelnaar de naam van de vermoorde Peter Smit op een locatie in Amsterdam precies wist te noemen.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Gegoogled zeker!

29 februari, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Wie hier nog in gelooft, kunnen ze oplossen waar madelein mcann en natalee holloway zijn. Alle helderzienden zijn bedriegers en oplichters.

03 maart, 2008  
Anonymous Anoniem said...

James Randi, alias The Amazing Randi, goochelaar en auteur van diverse sceptische boeken over paranormale, bovennatuurlijke en pseudowetenschappelijke beweringen, biedt al tien jaar "een prijs van 1 miljoen dollar aan eender wie in beheerste omstandigheden kan bewijzen dat hij of zij over paranormale, bovennatuurlijke of occulte krachten beschikt". Zijn regels zijn weinig meer dan wat elke redelijke wetenschapper zou verwachten. Als je lepels met je geest kan buigen, mag je niet je eigen lepels gebruiken. Als je meent aura's te kunnen zien, dan moet je dat onder beheerste omstandigheden doen. Als je beweerde te kunnen zien op afstand, dan zou je bijzonder concreet moeten zijn in je beschrijvingen. Als je je wichelroedevermogen wil demonstreren, dan moet je bereid zijn dat onder beheerste omstandigheden te doen. Als je paranormale heelkunde wil uitvoeren of stigma's wil ervaren, dan moet je dat doen met camera's die elke beweging gadeslagen.

bron: http://nederlands.skepdic.com/dict_randi.htm

03 maart, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Zie www.skepsis.nl

De ontmaskering van robbert van den broeke.

04 maart, 2008  

Een reactie posten

<< Home