Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, februari 27, 2008

Loonse school wil met brief onrust sussen

LOON OP ZAND - Tegen het advies van de politie in heeft de directie van basisschool De Lage Weijkens in Loon op Zand een brief naar alle ouders gestuurd over 'een vreemde man' die zich in de buurt van de school zou hebben gevestigd.

Een bezorgde ouder had daar eerder melding van gemaakt. "De brief was niet bedoeld als waarschuwing. We hebben het gecontroleerd en er is niets aan de hand. We wilden voorkomen dat ten onrechte onrust zou onstaan", legt adjunct-directeur Hanne Peters van De Lage Weijkens uit.

De politie raadde de vrijdag verstuurde brief af omdat 'dit soort kwesties in elke context altijd gevoelig liggen'. De gemeente is enkel op de hoogte gesteld van het besluit om de brief te verspreiden en was er dan ook niet direct bij betrokken.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Er is wel degelijk iets aan de hand,hier in Kaatsheuvel althans wel,een man die hier wel is bij onze school rondhangt en de wijk,staat bekend als pedofiel,op de vaert is hij laatst ook al gezien,note bene bij de schoolpoort.Hij heeft hier volkomen niks te zoeken woont hier ook niet in de wijk.
Dus ouders houd je ogen open je voorgevoel is meestal goed!

27 februari, 2008  

Een reactie posten

<< Home