Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, maart 13, 2008

Van accountants naar kinderopvang

KAATSHEUVEL - Eddie en Sophie Mensink hebben van het voormalig accountantskantoor Soeterboek Spierings en Leijten een modern kinderdagverblijf gemaakt. Kinderdagverblijf 't Huys, 600 vierkante meter groot aan de Markstraat 90, is multifunctioneel ingericht. Er wordt verlengde ochtendopvang van 7.30 tot 15.00 uur geboden.

Flexibele dagopvang is er voor kinderen van nul tot vier (De Stampertjes). Ouders kunnen de kinderen brengen volgens hun eigen werkrooster, verspreid over verschillende dagen van de week. Ook is er naschoolse opvang voor kinderen van vier tot zeven jaar.

De familie Mensink verzorgt al meer dan twaalf jaar kinderopvang in Kaatsheuvel. Het gaat om particulier initiatief. In het voormalig pand van drukkerij 't Weekjournaal aan de Hoofdstraat 21 vindt dagopvang plaats op drie verticale groepen voor kinderen van nul tot vier jaar.

Elke groep heeft een eigen naam. Zo zijn er de Jagertjes, de Wolfjes en de Vosjes. Aan de Vossenbergselaan 13 is de naschoolse opvang met als naam de Rakkertjes te vinden. Het gebouw aan de Marktstraat is dus de derde locatie van de familie Mensink.

Wie een kijkje wil nemen in het nieuwe kinderdagverblijf kan terecht op de open dag op 29 maart van 10.00 tot 15.00 uur

- www.kinderdagverblijfthuys.nl