Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, april 02, 2008

Diefstal uit café later nog eens voor rechter

BREDA - Op het allerlaatste moment werd eergisteren in de rechtbank in Breda een strafzaak aangehouden tegen een 22-jarige man uit Kaatsheuvel.Hij wordt onder meer verdacht van een inbraak in een café in Sprang-Capelle, waarbij ongeveer 12.000 euro is gestolen.

De behandeling van de strafzaak was al begonnen. Samen met zijn maatje wordt de man verdacht van de diefstal van een auto, een fiets, twee bloembakken en de inbraak in Sprang. Beide verdachten geven elkaar over en weer de schuld. De Kaatsheuvelnaar liet op het laatste moment weten dat hij was verhinderd. Of hij heel blij moet zijn met het uitstel, is de vraag. In het strafdossier ontbrak het formulier waarmee de café-eigenaar de schade op de verdachte kan verhalen. Dat kan nu voor de volgende behandeling van de zaak alsnog worden toegevoegd.