Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 22, 2008

Groepsverblijven in Loon op Zand willen meer bekendheid krijgen

LOON OP ZAND/DE MOER - Beheerders en eigenaren van elf groepsaccommodaties in Loon op Zand en De Moer werken hard aan hun naamsbekendheid.

Naast een nieuw logo hebben ze nu ook een eigen website in de lucht: www.gloz.nl .

"We willen laten zien wat er in Loon op Zand allemaal te koop is", zegt voorzitter Henk Brouwers van Groepsaccommodaties Loon op Zand (GLOZ).

De Vereniging van Kampeerbedrijgen bestaat zo'n negentien jaar. Nu wil de club, als Groepsaccommodaties Loon op Zand, verder aan de weg timmeren. Daarom ging gisteravond de website van GLOZ officieel de lucht in. Erop staat informatie over alle aangesloten groepsverblijven in Loon op Zand en De Moer. De één richt zich meer op groepen jeugd, de ander op familie, bedrijven of gehandicapten. Verder is er aandacht voor natuur en bezienswaardigheden in de streek en zijn er links naar andere regionale websites.

"Mensen moeten makkelijk iets kunnen vinden", stelt GLOZ-voorzitter Brouwers, exploitant van Arbeid Adelt in De Moer. Met het nieuwe beeldmerk hopen de groepsaccommodaties ook meer bekendheid te krijgen. In het logo (eigen ontwerp van één van de leden) zijn een boom (groen), water en zand verwerkt: bekende beelden van het gebied rond Loon op Zand.

De bij GLOZ aangesloten accommodaties zijn: Arbeid Adelt, De Korte Hoef, 't Moertje (De Moer), Binnenheide, Klokkenweide, Suikerberg, 't Kraanven, Kuijpershoefke, Land van Kleef, manege Van Loon en de Mussenberg (Loon op Zand).