Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

donderdag, mei 22, 2008

Loonse wethouder populair bij bezoekers deze site

Wethouder Wil Ligtenberg

Kaatsheuvel - Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat een Loonse wethouder door de lezers gekozen is tot de populairste wethouder van de gemeente Loon op Zand. Het moet worden gezegd dat de invoering van de Wmo onder leiding van Wil Ligtenberg geruisloos is ingevoerd. Maar 34% van de stemmen is erg hoog te noemen.
Op de tweede plaats is wethouder Joop Bisselink geëindigd met 21 % van de stemmen. Wethouder Wim Aussems is een goede derde met 13 %. Wethouder Hans Waijers scoorde 4%.

24% gaf aan geen mening te hebben.
De interpretatie van het onderzoek is voor iedereen verschillend. De webmaster heeft geen mening . Ik heb alleen willen laten zien hoe de politieke verhoudingen op dit moment liggen. Voor wat het waard is.

de uitslag:
Wim Aussems 14 (13%, Joop Bisselink 22 (21%), Wil Ligtenberg 35 (34%), Hans Waijers 5 (4%), Geen mening 25 (24%)

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Onbegrijpelijk deze uitslag

22 mei, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Als ik vier keer kan stemmen, kan een ander dat óók. Misschien hebben de wethouders dus wel heel vaak op zichzelf gestemd?!

22 mei, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Hij is de minst slechte van al die kneuzen. Zelfs bij de verkiezingen haalt hij stemmen uit Kaatsheuvel. Want waar moeten die arme mensen anders op stemen...

22 mei, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ja, de animo om te stemmen was echt geweldig. Ik ken mensen die echt een hele grote hekel hebben aan deze "populaire" winnaar. Lijst Loon op Zand? Verloren bji de laatste verkiezingen en toch in het college van B&W zitten. Ik vind het onbegrijpelijk. Je kon trouwens meerdere keren stemmen. Heb ik ook gedaan ... op Wim Aussems. Volgens mij is dat de enige die echt zijn best doet.

27 mei, 2008  

Een reactie posten

<< Home