Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

woensdag, juli 16, 2008

Muziek Kraokfestival moet om 24 uur stoppen

LOON OP ZAND - De optredens tijdens het Kraokfestival in Loon op Zand moeten om middernacht stoppen. De gemeente gaat niet in op het verzoek van stichting Kraok om tot 0.45 uur door te mogen gaan.

Volgens de stichting Kraok heeft het besluit van de gemeente geen gevolgen voor het programma van het evenement, dat eind augustus wordt gehouden. Ze had alleen gehoopt nog iets extra's te kunnen doen.

Voor het eerst in de achttienjarige geschiedenis van het evenement duurt het Kraokfestival niet twee, maar drie dagen. Het evenement op de Kasteelweide in Loon op Zand is op 29, 30 en 31 augustus. Vrijdag 29 augustus treden de Schotse folkband Ogham en de Koninklijke Sophia's Vereeniging op. Zaterdag is het de beurt aan rockgroep Di-rect en zondag is de familiedag met tal van activiteiten en optredens.