Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

zaterdag, augustus 09, 2008

Bouw Langendijkstraat Kaatsheuvel kan door

Kaatsheuvel/Breda - Bouwbedrijf J. Koenen Bouw BV kan aan de slag met de bouw van twee woningen in de Langendijkstraat in Kaatsheuvel. Het echtpaar Beerens uit de Huygenstraat stapte donderdag naar de rechter in een poging de start van het bouwproject tegen te houden, maar die wees hun verzoek om een bouwstop gisteren af. Het was de tweede keer dat de familie Beerens de rechter vroeg de vergunning te schorsen.

6 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Gelukkig want je hebt mensen die overal tegen zijn.
De huizen vooraan in de Huijgenstraat tegenover de Werft passen die wel in de omgeving,je schaamt je dat je uit Kaatsheuvel komt als je dat ziet

09 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

ha ha Je hebt helemaal gelijk Anoniem.
laatst hoorde ik van iemand die bij Casade werkt notabene dat deze "stadswoningen" voorlopig nog blijven staan.

Om je dood te schamen. Maar in de Gasthuisstraat oud Napolina pand is net zoiets.
Zolang er geen gevaar oplevert voor de omgeving kan de gemeente er niets aan doen. reeds logjes en telefoontjes door mij met daaropvolgend krantenartikelen zijn eraan besteed,
Jacky
groetjes van

09 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Heb wel begrip voor deze mensen want alles wordt zo langzamerhand volgebouwd, elk vrij plekje moet blijkbaar geld opleveren, ruimte is steeds minder aan het worden voor de lagere en hogere middenklasse , dit is ons inziens vragen om moeilijkheden omdat mensen zich daardoor opgesloten voelen en aangetast in hun privacy. Wat daar de gevolgen van zijn merk je pas op de lange termijn , al voel je nu al dat mensen over het algemeen oppervlakkig en onpersoonlijk met elkaar omgaan en niet snel bereid zijn om de helpende hand te bieden .

10 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@jacky: volgens mij kan de gemeente weldegelijk iets doen aan zo'n pand als Napolina in de gasthuisstraat. De gemeente kan een eigenaar toch aanschrijven dat hij zijn pand moet onderhouden? Dat lijkt me in dit geval terecht.

11 augustus, 2008  
Blogger Kaatsheuvel said...

De gemeente kan alleen iets doen wanneer er direct gevaar voor de volksgezondheid is. De eigenaar, een zekere Kerkofs uit Dongen wil geen kan op.

11 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

@ Joost,
Zie het antwoord van Kaatsheuvel, indien volksgezondheid en dus hiermee de veiligheid niet in gevaar komen kan de gemeente niets verder doen. dit geldt ook voor de dakpannen die evt. niet goed vastliggen. Dat is allemaal gecontroleerd, vorig jaar nog.
Als je je huis niet verft en laat afbladderen kan er niemand wat van zeggen.
Uiteraard heeft dit alles wel met fatsoen te maken, van de eigenaar, want die interesseert het geen mallemoer.

11 augustus, 2008  

Een reactie posten

<< Home