Kaatsheuvel

Verzameld nieuws uit Kaatsheuvel Disclaimer: Teksten en/of foto's van deze weblog mogen niet worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotocopie, of op welke andere wijze. Nederlandse Vereniging voor Journalisten 13641

maandag, augustus 18, 2008

Dronken snorfietser blaast 1425 ug/l

KAATSHEUVEL: De politie heeft zondagmorgen rond 09.00 uur een 49-jarige inwoner van Kaatsheuvel aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. De man reed op een snorfiets over de Marktstraat toen hij bij een rotonde onderuit ging. Volgens een melder kon de man amper op zijn benen blijven staan. Bij een controle blies de Kaatsheuvelnaar maar liefst 1425 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Wonderwel was de man nog in staat een verklaring af te leggen; zijn drankgebruik komt voort uit persoonlijke problemen. Het rijbewijs van de man was onlangs wegens dronken rijden in Utrecht al ingevorderd. Proces-verbaal tegen de verdachte wordt opgemaakt.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Laat deze man alsjeblieft verplicht opnemen in een psychiatrische instelling als strafstelling ter bescherming van anderen en tegen zichzelf voor er ernstige ongelukken of nog ergere dingen gebeuren, onbegrijpelijk triest dat dit zo lang aanmoddert zonder dat er ingegrepen word van hogerhand .

18 augustus, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Hoe fout het ook is, de man is in ieder geval verstandig genoeg geweest niet in een auto te stappen. Maar idd, tot tweemaal toe zoiets doen lijkt me reden genoeg zijn rijbewijs iig niet terug te geven.
Overdrijven is trouwens ook een vak: 1425 ug/l is zo'n 3 promille? Dat is 7 tot 15 glazen bier. Veel te veel om op je snorfiets te rijden natuurlijk, maar om nou te zeggen dat de man 'wonderwel in staat was een verklaring af te leggen'.....

19 augustus, 2008  

Een reactie posten

<< Home